Hoe werkt het?

De revolutionaire LOTT. Beauty EarUps helpen duizenden vrouwen die problemen hebben met uitgescheurde en beschadigde oorlellen.

LOTT. Beauty EarUps bieden verlichting bij vrouwen die vergrote gaatjes door het dragen van zware oorbellen als onaantrekkelijk ervaren. Daarnaast beschermt LOTT. Beauty EarUps gezonde oorlellen tegen uitscheuren door het gewicht van oorbellen.

Methode 1:

Breng een LOTT. Beauty EarUps -patch achter op de oorlel aan en centreer de patch over het bestaande gaatje. Druk de plakker stevig vast. Steek de steker of hanger door het gaatje en met uw duim op de plakker voorzichtig door de LOTT. Beauty EarUp. Als het gaatje is uitgescheurd, steekt u de steker of hanger boven in door de plakker, waar het oorspronkelijke gaatje zat. Plaats de sluiting.

 

Methode 2:

Als u uw oorbellen niet kunt indoen met de plakker aangebracht, brengt u de LOTT Beauty EarUp achter op de oorlel aan terwijl u de steker of hanger door het gaatje steekt. Plaats de sluiting.

 

Verwijder de LOTT Beauty EarUps -patches nachts en gooi ze weg. Maak de oorlellen schoon met water en zeep. Breng 's ochtends nieuwe plakkers aan.

Filmpje: